Ugrás a tartalomra

Virus korona Srbija: i dalje mnogo pacijenata na bolničkom lečenju i mnogo umrlih

2021.10.12
18:38
Forrás
covid19.rs
Preminula je i 26-to godišnja trudnica.

Ponovo je blizu sedam hijada broj novozaraženih u Srbiji. U protekla 24 časa preminulo je 53 pacijenata od posledica zaražavanja, te je od početka epidemije umrla 8.841 osoba. Sprovedeno  je 23.660 testiranja, od kojih je 6.930 bilo pozitivno. Na bolničkom lečenju je 6.591 osoba zaražena virusom kovid 19, od toga njih 269 je na respiratoru.

Jedna 26-to godišnja trudnica preminula je pre dva dana u kovid bolnici na Karaburmi, potvrdio je vest dr Ivo Udovičić. Rukovodilac zdravstvene ustanove je dodao da je trudna žena u teškom stanju zbog zaraze virusom korona dovežena u bolnicu. Odmah je intubirana i priključena na respirator, ali nisu mogli da joj spasu život. Mlada žena nije bila vakcinisana.

koronavirus
Srbija
trudnice

Najnovije

13:05, Frissítve: 13:51

Balint Juhas čestitao Uskrs

Predsednik Skupštine AP Vojvodine Balint Juhas čestitao je predstojeći Uskrs građanima i sveštenstvu koji praznik proslavljaju po julijanskom kalendaru, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.