Ugrás a tartalomra

Obnavlja se Dom kulture opštine Novi Bečej

2021.10.13
14:43
Forrás
Pannon RTV
Terasa Doma kulture opštine Novi Bečej dobiće novu krovnu konstrukciju, a isti će biti bogatiji i za jednu kreativnu učionicu. Radove finansira Ministarstvo kulture i informisanja i Lokalna samouprava.

Krovna konstrukcija natkrivene terase ove impozantne ustanove kulture, izgrađene 1976. godine, prokišnjava već skoro 20 godina, pa je ta prostorija do sada postala potpuno neupotrebljiva. Potpuna zamena krova, kao i radovi na renoviranju bivšeg poslovnog prostora od 35 kvadratnih metara na prvom spratu zgrade, počeli su krajem septembra i planirano je da budu završeni do sredine novembra.

Ukupna vrednost investicije je pet i po miliona dinara. Od toga pet miliona obezbeđuje Ministarstvo kulture i informisanja, a pola miliona Opština Novi Bečej.

Novi Bečej
dom kulture
obnavljanje

Najnovije

13:05, Frissítve: 13:51

Balint Juhas čestitao Uskrs

Predsednik Skupštine AP Vojvodine Balint Juhas čestitao je predstojeći Uskrs građanima i sveštenstvu koji praznik proslavljaju po julijanskom kalendaru, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.