Ugrás a tartalomra

Za utakmicu protiv Partizana TSC se već priprema sa novim trenerom

2021.10.20
15:13
2021.10.20
16:23
Forrás
Pannon RTV
Mirko Jovanović, koji je do sada radio kao sportski direktor, sada svoje znanje u Bačkoj Topoli može dokazati i kao šef stručnog štaba.

Ova stručnjak je zamenio Mladena Krsatjića, koji je u utorak napustio klupu TSC–a, nakon međusobnog dogovora sa klubom.

Pre podnevni trening TSC-a protekao je u dobrom raspoloženju. Mirko Jovanović, koji je tek imenovan za šefa stručnog štaba, već pet godina radi u Bačkoj Topoli, pa dobro poznaje igrače i ciljeve kluba.

„Naši ciljevi su uvek poznati, TSC izrasta u klub koji će uvek imati cilj da se svake godine bori za mesto koje izlazi u Evropu, tako da i ovog puta da bi to ostvarili moramo da imamo dobre rezultate, mora da se pobeđuje, a naravno pored dobrih rezultata želimo da imamo jedan prepoznatljiv stil igre, koji će biti ofanzivan, lep za oko za publiku i gde će mladi igrači moći da se afirmišu."

Trener TSC-a je govorio i o predstojećoj prvenstvenoj utakmici. Bačkotopolčani će na domaćem terenu igrati protiv beogradskog Partizana.

„Mislim da ne treba posebno pričati o njihovim kvalitetima, to je top ekipa, koja će sigurno pokazati  zašto su tu gde jesu, ali s druge strane mi smo sigurni da imamo takvu ekipu koje će moći da se suprostavi njima, a nisam neskroman ako kažem da možemo da ih pobedimo i da idemo na pobedu i mene kao trenera samo to interesuje."

Duel između TSC-a i Partizana počinje u nedelju popodne, u pola dva, u TSC Areni.

TSC
trener
Partizan
utakmica

Najnovije

17:22, Frissítve: 17:37

Svi se pripremaju za praznike

Srbija i Subotica već su danas bile u groznici prazničnih priprema. Mnogo se kupovalo i na Mlečnoj pijaci, prema rečima prodavaca gužva je bila već nego obično.
15:58, Frissítve: 16:41

Vaskrs na Paliću

Povodom predstojećeg pravoslavnih praznika, na Paliću će po česti put biti organizovana manifestacija „Vaskrs na Paliću”.

Najčitanije

Postavljen poslednji par šina na brzoj pruzi Subotica-Novi Sad

Radovi na izgradnji deonice brze pruge Beograd-Budimpešta između Subotice i Novog Sada odlično napreduju. Danas poslepodne je kod Bačke Topole postavljen poslednji par šina između dva vojvođanska grada, tako da se glavna pruga može smatrati spojenom.

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.