Ugrás a tartalomra

Obnovljena ambulanta na Limanu

2021.10.23
13:20
2021.10.23
16:17
Forrás
Pannon RTV
Završeni su radovi na obnovi limanske ambulante Doma zdravlja Novi Sad.

Najveća i najposećenija novosadska ambulanta počela je sa radom 23. oktobra 1978. godine. Simbolično, na isti dan ponovo počinje da prihvata pacijente, ali za sada samo starije od 65 godina, u vremenu od 8 do 14 časova. Radovi na obnovi finansirani su iz gradskih i republičkih izvora.

„Ovo je investicija od gotovo milijardu dinara. A trebalo je ekonomski ojačati i biti u stanju da se investira toliko para. Ali, nijedan dinar tu nije uzaludan. To je novac dat za zdravlje naših građana i ovo jeste alatka, instrument u rukama naših vrsnih lekara, sjajnih medicinskih sestara i tehničara, koji su tu na usluzi našim korisnicima, odnosno našim građanima" rekao je Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada.

Novi Sad
Liman
ambulanta
Miloš Vučević

Najnovije

17:44, Frissítve: 17:52

Smotra fijakera u Crepaji

Fijakerijada u Crepaji organizovana je po dvadeset osmi put. Iz čitave Srbije ljubitelji konjičkog sporta stigli su u Crepaju na Fijakerijadu i Međunarodnu smotru konja.
14:52, Frissítve: 16:25

Bezbedno na dva točka

Na centralnom trgu u Subotici danas je promovisana bezbedna vožnja biciklom, ali i popularisan biciklizam kao sport. U programu „Gledaj da te vide, vozi se biciklom“ učestvovali su i mališani iz osnovnih škola.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.