Ugrás a tartalomra

Radionice za zdraviji život

2021.06.13
18:34
2021.10.25
09:45
Forrás
Közlemény
Radionice projekta NATURAL HEALTH - Za zdravlje kroz zaštitu prirodnog nasleđa održana je u Kiskunfeleđhazi, u domu kulture „Mora Ferenc” od 7. do 12. juna.

Projekat se sprovodi u okviru Interreg-IPA programa prekogranične saradnje Mađarska-Srbija. Radionici su prisustvovali Fondacija EcoCenter, Društvo Intelektualaca Braća Tan i stručnjaci.

Tokom šestodnevnog programa, učesnici su podelili ideje i planove, a zatim na osnovu njih planirali program projekta. Interaktivni programi, prezentacije stručnjaka i dobre prakse organizovani su oko pet tema. Obrađene teme: Zdrava ishrana, Lekovito bilje, Lekovita moć vode, Sport i aktivnosti, Terapija discipline.

Natural Health workshop

 

Natural Health

Slične vesti

Najnovije

13:38, Frissítve: 13:55

Cela država priseća se žrtava

Godinu dana nakon masovnog ubistva u beogradskoj školi, cela država seća se stradalih. Televizijski i radijski program jutros je prekinut u 8:41 časova i jednominutnim ćutanjem odata je počast ubijenima u masovnoj pucnjavi.
17:03, Frissítve: 18:20

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.

Najčitanije

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.