Ugrás a tartalomra

Uhodila supruga, uletela u autobusko stajalište u Subotici

2021.11.22
13:17
2021.11.22
16:34
Forrás
Pannon RTV
Vozilo ljubomorne supruge je skliznulo sa puta i udarilo u autobusko stajalište, i u ogradu od cigala.

Na Segedinskom putu u Subotici u nedelju oko 22 časa dogodila se saobraćajna nezgoda. Prema rečima očevidaca automobil se kretao brzinom većom od dozvoljene kada je vozač izgubio kontrolu nad vozilom, skliznuo sa puta i udario u autobusko stajalište i u ogradu od cigala koja se nalazila pozadi. Od siline udarca srušen je deo ograde. Srećom, u tom trenutku nikoga nije bilo na ovom delu prometne saobraćajnice kuda se inače kreću mnogi pešaci i automobili, a jedino je vozač automobila pretrpeo lakše ozlede.

Prema nezvaničnim informacijama vozilom koje je izazvalo nezgodu upravljala je ljubomorna žena koja je pratila supruga. Želela je da sustigne automobil muža kada je njeno vozilo skliznu sa puta i udarilo u autobusko stajalište i ogradu. Na društvenim mrežama pojavile su se informacije da je žena vozila pod uticajem alkohola.

saobraćajna nasreća
autobusko stajalište
Subotica

Najnovije

16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.
16:28

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.