Ugrás a tartalomra

Teku radovi na prostoru Vojvođanske rvačke akademije u Kanjiži

2021.12.09
13:44
2021.12.09
17:07
Forrás
Pannon RTV
U toku su radovi na unutrašnjem i spoljašnjem uređenju Vojvođanske rvačke akademije u Kanjiži.

Na prostoru oko objekta na više polja se odvijaju radovi koje je finansirala lokalna samouprava. Radovi su u toku, i upravo se radi na asfaltiranju puteva i formiranju parkovskih površina. Očekuje se da ovi poslovi budu završeni do vikenda.

„Za proleće je ostalo, kada i ograda bude završena, da se dovedu u red pešačka staza i zelene površine. I u objektu se ubrzano odvijaju radovi. Postavlja se bazenska tehnika i sauna. Mislim da će najlepši božićni poklon za decu koja ovde stanuju biti to da će od sredine decembra objekat funkcionisati u punom sjaju, odnosno da će sve planirane usluge koje jedan sportista može da dobije u ovom objektu, u akademiji, biti i realizovane" kaže Zoltan Balint rukovodilac kancelarije Fondacije Vojvođanske rvačke akademije.

Vojvođanska rvačka akademija
Kanjiža

Najnovije

07:52

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.
13:05, Frissítve: 13:51

Balint Juhas čestitao Uskrs

Predsednik Skupštine AP Vojvodine Balint Juhas čestitao je predstojeći Uskrs građanima i sveštenstvu koji praznik proslavljaju po julijanskom kalendaru, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.