Ugrás a tartalomra

Nagrađena su najuspešnija preduzeća u Subotici

2021.12.23
18:30
2021.12.23
18:44
Forrás
Pannon RTV
Nagrađena su preduzeća koja su se svojim aktivnostima istakla u 2021. godini. Na samom događaju su uručene i jubilarne nagrade.

Regionalna privredna komora Subotica dodelila je nagrade privrednicima.

Nekoliko kompanija sa severa Bačke dobilo je priznanja za izuzetne aktivnosti na razvoju privrede regiona. Na događaju su nagrađeni i „Jovite" iz Subotice, „Visa-Prom" iz Kanjiže i „Sat-Trakt" iz Bačke Topole. Posebno priznanje dobio je Aleksandar Vasić, vlasnik kompanije „Adam-šped system" iz Subotice. Na samom događaju su priznanja uručena i preduzećima koja postoje već decenijama i koja su uspešna.

Zoltan Apro, direktor, „Previ", Subotica: „Veoma smo ponosni na to što nam je uručeno priznanje od strane Regionalne privredne komore. Suština je da već 30 godina radimo na tržištu Subotice i na severu Bačke. Nadam se da možemo biti jednako dinamični i uspešni i u narednih 30 godina."

Nagrađen je i tridesetogodišnji rad „Cim-gas"-a iz Subotice. Čaba Kern, direktor preduzeća kaže da je to za njega veliko priznanje, da želi da njegovo preduzeće i u budućnosti bude uspešno na tržištu, ali to će već zavisiti od mlađe generacije. „Svaka nagrada čoveku dođe nekako neočekivano. I ovo je bilo iznenađenje, ali mi je prijalo, jer imam 30 godina rada u tome. To je moj rad i rad moga tima. To je priznanje da smo dobro radili. Sa zadovoljstvom možemo konstatovati da mi obezbeđujemo komfor u mnogim stanovima u Subotici, u Vojvodini, širom Srbije. Rešili smo grejanje i hlađenjee u mnogim ustanovama, i to radi."

Nagrađivali su one kompanije, koje su se 2021.godine izdvojile među ostalim kompanijama. Mitar Nikolić, predsednik Parlamenta privrednika Regionalne privredne komore: „Svake godine se ovaj postupak temeljno gleda i posmatraju se rezultati kompanija koje su postigli u tekućoj godini. Nama je bio veoma težak, komisija je imala veoma težak zadatak da podeli sve ove nagrade. Nadam se da nismo oštetili pojedince i kompanije."

Mitar Nikolić je dodao da priznanje zaslužuju sva preduzeća koja su u vreme korona virusa opstala, jer je ovo jedno teško vreme, posebno za one koji rade u privredi.

Subotica
Zoltan Apro
Cim Gas
Čaba Kern
Mitar Nikolić

Slične vesti

Najnovije

15:36, Frissítve: 16:37

Studentski dom ili iznajmljeni stan?

U nastavku obrazovanja, studenti treba da očekuju brojne troškove. Među njima, najveći su izdaci za stanovanje. Zbog povoljnih cena većina se odlučuje za studentski dom, ali ako je previše prijavljenih, ostaje mogućnost iznajmljivanja stana.
13:38, Frissítve: 16:24

Cela država priseća se žrtava

Godinu dana nakon masovnog ubistva u beogradskoj školi, cela država seća se stradalih. Televizijski i radijski program jutros je prekinut u 8:41 časova i jednominutnim ćutanjem odata je počast ubijenima u masovnoj pucnjavi.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.