Ugrás a tartalomra

Zapalio se automobil na autoputu između Horgoša i Reske

2021.12.26
20:18
Forrás
Pannon RTV
Na graničnom prelazu Horgoš – Reske na autoputu zapalilo se vozilo, koje je nakon serije eksplozija u potpunosti izgorelo.

U vozilu su sedele dve žene, prema prvim informacijama nisu povređene. Zbog nesreće saobraćaj se odvijao sporije, a policija je usmeravala vozače. Za sada se još ne zna zbog čega se zapalilo vozilo.

U vozilu marke „Mercedes" dva Subotičanke su čekale na ulazak u Srbiju. Žena koja je vozila automobil nezvanično nam je rekla da kada je krenula kolona ona nije mogla da pokrene vozilo, i kućište motora je na kratko počelo da se dimi. Policija je odmah udaljila sve oko vozila koje je zahvatio plamen. Automobil je izgoreo neverovatnom brzinom. Zbog eksplozija na izvesno vreme je zaustavljen ulazak u Srbiju kako bi se osigurala bezbednost putnika u tranzitu. Vozači koji su čekali na prelazak samo su iz daljine posmatrali šta se dešava.

automobil
granica

Najnovije

16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.
16:28

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.