Ugrás a tartalomra

TSC se priprema za prolećni deo prvenstva

2022.01.09
17:00
2022.01.09
17:15
Forrás
Pannon RTV
Fudbaleri TSC-a počeli su pripreme za prolećnu sezonu. Na prvom susretu radile su se vežbe snage, a lopta je došla na kraju treninga. Ekipa se sprema za trening kamp u Turskoj, ako epidemija dozvoli.

Prvi tim fudbalera TSC-a već se priprema za prolećni deo prvenstva.

Bertalan Bočkai se odmorio i u Bačku Topolu se vratio u dobroj kondiciji. „Trening je bilo malo teže započeti, oko dve i po nedelje smo bili kod kuća. Dobili smo domaće zadatke, verujem da su ih svi pošteno radili, kako sam video na treningu. Za sada dodavanja i kretanja nisu onakvi kakvi bi trebali biti, ali vremenom i oni će biti bolji."

U klubu još rade na tome da ojačaju tim. Što se igrača tiče mogu se očekivati i nova potvrđivanja, a narednih dana i o tome će izdati saopštenje – rekao je Sabolč Palađi, izvršni direktor TSC-a. „Nastavak očekujemo sa maksimalno pozitivnim stavom i mogu da kažem da novi trener, koji je u pet utakmica vodio ekipu, u prolećnom delu će moći mnogo više da izvuče iz igrača, kako bi postigli mnogo bolju poziciju od sadašnjeg devetog mesta."

Pripreme se do 14. januara odvijaju u akademiji u Bačkoj Topoli. Nakon toga ekipa na dve sedmice putuje u Tursku, gde će igrati četiri trening utakmice, ukoliko to omogući epidemiološka situacija. Nakon trening kampa igrače ovde u Vojvodini očekuje jedna prijateljska utakmica i dalji treninzi.

TSC
priprema
prvenstvo
fudbal

Slične vesti

Najnovije

15:36, Frissítve: 16:37

Studentski dom ili iznajmljeni stan?

U nastavku obrazovanja, studenti treba da očekuju brojne troškove. Među njima, najveći su izdaci za stanovanje. Zbog povoljnih cena većina se odlučuje za studentski dom, ali ako je previše prijavljenih, ostaje mogućnost iznajmljivanja stana.
13:38, Frissítve: 16:24

Cela država priseća se žrtava

Godinu dana nakon masovnog ubistva u beogradskoj školi, cela država seća se stradalih. Televizijski i radijski program jutros je prekinut u 8:41 časova i jednominutnim ćutanjem odata je počast ubijenima u masovnoj pucnjavi.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.