Ugrás a tartalomra

Stevan Bakić posetio prvu bebu rođenu u Subotici 2022. godine

2022.01.12
16:45
Forrás
Pannon RTV
Uroš je prva subotička beba rođena 2022. godine. Njega je posetio gradonačelnik Stevan Bakić.

Roditeljima, Nikolini i Goranu Rolcu, uručio vaučer u vrednosti od 100 hiljada dinara. Bakić je dodao da grad redovno pruža podršku svim trudnicama i majkama. Roditelji će zahvaljujući novim republičkim merama za drugo dete dobiti i veoma značajnu jednokratnu pomoć od 100 hiljada dinara, kao i Uroševi roditelji, jednokratnih 5000 dinara i 10640 dinara mesečno naredne dve godine. Inače, 1. januara 2022. godine u Opštoj bolnici Subotica rođeno je šest beba.

Stevan Bakić
prva beba
Subotica

Najnovije

13:05, Frissítve: 13:51

Balint Juhas čestitao Uskrs

Predsednik Skupštine AP Vojvodine Balint Juhas čestitao je predstojeći Uskrs građanima i sveštenstvu koji praznik proslavljaju po julijanskom kalendaru, saopšteno je iz njegovog kabineta.
15:36, Frissítve: 16:37

Studentski dom ili iznajmljeni stan?

U nastavku obrazovanja, studenti treba da očekuju brojne troškove. Među njima, najveći su izdaci za stanovanje. Zbog povoljnih cena većina se odlučuje za studentski dom, ali ako je previše prijavljenih, ostaje mogućnost iznajmljivanja stana.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.