Ugrás a tartalomra

U Kanjiži nagrađene manifestacije, preduzetnici i restorani

2022.03.02
14:44
2022.03.02
16:50
Forrás
Pannon RTV
Svečana dodela nagrade „Turistički Tiski cvet” održana je danas u Kanjiži, u organizaciji Destinacija menadžment organizacije.

Među nagrađenima je bilo nekoliko opštinskih manifestacija, preduzetnika i restorana. Između ostalih, priznanje je dobio Lovački festival, Festival vetrenjača, preduzetnik Čaba Šarnjai, Mini južni region u Totovom Selu, Art Garni Hotel i lokalni kamping.

Nagrade su uručili Robert Koza, predsednik Destinacije menadžment organizacije, i Žombor Ujvari, član Opštinskog veća zadužen za turizam.

Žombor Ujvari, član Opštinskog veća Kanjiže zadužen za turizam: „Ja želim da ohrabrim sve druge preduzetnike i organizatore, koji su na nekom nivou uključeni u turističku struku, bilo da su vlasnici smeštaja, vlasnici restorana ili čak organizatori festivala, da se maksimalno angažuju i u. 2022.godini. Svi oni koji od njih odlaze zadovoljno, nose sa sobom dobar glas o Opštini Kanjiža i želim da taj dobar glas, taj konstantni optimizam, koji karakteriše našu opštinu, ostane i u godinama koje dolaze.”

Kanjiža
Turistički Tiski cvet
turizam

Najnovije

17:44, Frissítve: 17:52

Smotra fijakera u Crepaji

Fijakerijada u Crepaji organizovana je po dvadeset osmi put. Iz čitave Srbije ljubitelji konjičkog sporta stigli su u Crepaju na Fijakerijadu i Međunarodnu smotru konja.
14:52, Frissítve: 16:25

Bezbedno na dva točka

Na centralnom trgu u Subotici danas je promovisana bezbedna vožnja biciklom, ali i popularisan biciklizam kao sport. U programu „Gledaj da te vide, vozi se biciklom“ učestvovali su i mališani iz osnovnih škola.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.