Ugrás a tartalomra

Emisija Panon televizije "Javni poslovi" takođe među nagrađenima od strane Udruženja mađarskih novinara Vojvodine

2022.03.05
17:46
Forrás
Pannon RTV
Ovogodišnja priznanja za dostignuća u struci je dodelilo Udruženje mađarskih novinara Vojvodine, koje je i ove godine nagradilo najistaknutije novinare i druge medijske saradnike u nekoliko kategorija.

Nagradu za debitante na polju novinarstva su dobili Daniel Čikoš, urednik-voditelj RTV Vojvodine i Boglarka Hodolik, novinarka i urednica nedeljnika "Het Napa", u kategoriji elektronskih medija nagrađena je emisija Panon televizije "Javni poslovi", u kategoriji štampanih medija je odato priznanje za distugnuća u struci Katalini Kavai Muči, lektoru "Mađar Soa", nagradu za novinarski rad u sredinama dijaspore primila jeTimea Moger Lenert, novinarka "Mađar Soa" i glavna urednica portala "Zapadna Bačka", a Atila Sabo, penzionisani fotoreporter "Het Napa", nagrađen je nagradom za životno delo od strane Udruženja mađarskih novinara Vojvodine.

Gabor Juhas, glavni urednik "Javni poslovi": "Radimo u velikom timu, s vrlo ozbiljnim uredničkim timom, s kojim uvek nedelju dana unapred razgovaramo o tome koje bi trebale biti glavne teme emisije. Posle se, naravno, uvek prilagođavamo aktuelnostima, uvek oblikujemo program tako da u njemu budu najvažnije stvari, a naravno i da dodamo ono što se prezentuje na vestima, jer možemo da analiziramo u dužim razgovorima, dužim prilozima šta se aktuelno dešava, kako u našoj okolini, tako i u svetu."

Predsedništvo Udruženja mađarskih novinara Vojvodine, u duhu izražavanja solidarnosti mađarskog novinarskog društva u Vojvodini i podrške mađarskim kolegama u Zakarpatskoj oblasti, je dodelilo zahvalnicu bratskoj organizaciji u Zakarpatskoj oblasti, odnosno simbolično svim članovima ove organizacije u cilju izdržljivosti i posvećenosti u daljem radu u ovoj za njih veoma teškoj situaciji.

Svečana dodela nagrada će se prema planu organizovati u petak, 18. marta, u 18 sati u Senćanskom mađarskom kamernom pozorištu.

Panon televizija
Javni poslovi
nagrada

Slične vesti

Najnovije

15:02, Frissítve: 17:28

Nastavljaju se ulaganja u Subotici

U proteklom periodu asfalt je dobilo više ulica, na Vodozahvatu 1 urađena je zamena filterskih ispuna, a rade i na proširenju vodovodne i kanalizacione mreže. SVM želi da ove poslove nastavi i nakon 2. juna.
13:28, Frissítve: 17:22

Danas je Međunarodni dan Crvenog krsta

Pre 164 godine, 8. maja 1828. godine rođen je Anri Dinan, švajcarski pisac koji je 1860. godine počeo sa stvaranjem humanitarne organizacije Međunarodnog Crvenog krsta. Za datum osnivanja Crvenog krsta smatra se 1863. godina.
12:10, Frissítve: 16:11

Tlu nedostaju obilnije padavine

Visoke temperature koje su naglo došle i zadržale se, kao i nedovoljno padavina i dalje otežava rad ratara – kažu poljoprivrednici u okolini Sente. Trenutno moraju da se bore i protiv štetočina.
17:44, Frissítve: 17:52

Smotra fijakera u Crepaji

Fijakerijada u Crepaji organizovana je po dvadeset osmi put. Iz čitave Srbije ljubitelji konjičkog sporta stigli su u Crepaju na Fijakerijadu i Međunarodnu smotru konja.

Najčitanije

Nastavljaju se ulaganja u Subotici

U proteklom periodu asfalt je dobilo više ulica, na Vodozahvatu 1 urađena je zamena filterskih ispuna, a rade i na proširenju vodovodne i kanalizacione mreže. SVM želi da ove poslove nastavi i nakon 2. juna.