Ugrás a tartalomra

Saradnja Univerziteta u Novom Sadu i Novosadskog sajma

2022.04.01
20:05
Forrás
Pannon RTV
Ugovor o saradnji potpisali su Milica Pavkov Hrvojević, dekan Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu i generalni direktor Novosadskog sajma.

Univerzitet će, između ostalog, biti uključen u organizaciju Sajma turizma, koji će se održati od 17. do 19. novembra.

Slobodan Cvetković, generalni direktor Novosadskog sajma: „U okviru ta tri dana, koliko će trajati biće organizovani B2B poslovni događaji, „hosted-buyer" susreti, to je nešto što smo mali i ranijih godina, nadam se da će to samo sada biti na jednom višem nivou. Takođe imamo i gastro takmičenja, imamo i prodajnu izložbu hrane i pića, sa promocijom gastro regiona, dani karijere u turizma, edukacija i prezentacije i promocija na štandovima, i u kongresnom centru."

Univerzitet u Novom Sadu
sajam
Novi Sad

Slične vesti

Najnovije

17:22, Frissítve: 17:37

Svi se pripremaju za praznike

Srbija i Subotica već su danas bile u groznici prazničnih priprema. Mnogo se kupovalo i na Mlečnoj pijaci, prema rečima prodavaca gužva je bila već nego obično.

Najčitanije

Postavljen poslednji par šina na brzoj pruzi Subotica-Novi Sad

Radovi na izgradnji deonice brze pruge Beograd-Budimpešta između Subotice i Novog Sada odlično napreduju. Danas poslepodne je kod Bačke Topole postavljen poslednji par šina između dva vojvođanska grada, tako da se glavna pruga može smatrati spojenom.

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.