Ugrás a tartalomra

„Pannon” televizija, „Pannon” radio i Subotički mađarski radio i za Uskrs

2022.04.14
17:57
2022.04.14
18:21
Forrás
Pannon RTV
Kao i svake prethodne godine, Radio-televizija „Pannon” i Subotički mađarski radio i ove godine priprema raznovrstan i sadržajan praznični program.

Gledaoce i slušaoce dočekuju sa hit filmovima, verskim i dečijim emisijama, muzičkim kompilacijama i nagradnim igrama.

Prigodne emisije „Subjektiv”, „Kozel-kep”, verske emisije i direktni prenosi, filmovi i dečji programi - sve to možete videti samo na „Pannon” televiziji, od petka do nedelje.

Anita Calbert, filmski urednik, „Pannon” TV: „Pannon televizija će tokom uskršnjih praznika prikazivati filmove i crtane filmove. U petak popodne, od 18 časova možete pogledati crtani film „Hari Janoš”, koji će biti reprizan u nedelju popodne. Drugi deo animiranog filma Mačji grad (Macskafogó) biće na programu u nedelju popodne. A istog dana uveče biće prikazana filmska verzija priče „Ludaš Maći”, koja je interesantna zbog toga jer ju je Nacionalni filmski arhiv, uz ogroman rad obnovila, i sada će se za Uskrs naći na ekranu Pannon TV-a. U ponedeljak ćemo prikazati romantičnu komediju Pena, sa srpskim titlovima.”

Slušaoce „Pannon” radija tokom vikenda takođe očekuje praznična atmosfera. Biće tu prigodne muzičke kompilacije, teme vezane za Uskrs, kao i vredne nagradne igre.

Georgina Šoš, glavni i odgovorni urednik, „Pannon" radio: „U petak i subotu od 8 do 14 časova biće emisija „Pannon Presszo", sa prigodnim temama i vrednim poklonima. U nedelju će biti emitovana kompilacija „Best of Pannon reggeli", a popodne dobra muzika. U ponedeljak dolazi ekipa jutarnjeg programa sa emisijom koja je posvećena polivanju, sa pregršt poklona, a polivanje će biti glavna tema i u emisiji „Presszo", gde će takođe biti lepih Pannon poklona.”

Subotički mađarski radio će na Veliki petak emitovati program posvećen uskršnjim temama, između ostalog o tehnikama farbanja jaja i o vegetarijanskom Uskrsu.

Suzana Dedić, glavni i odgovorni urednik Subotičkog mađarskog radija: „Na Veliku subotu pre podne emitovaćemo emisiju „Mozaik”, a u njoj prigodni dečiji program, a biće i „Hajde da pričamo o tome!”. Od trinaest časova popodne tu je emisija „Svira bioskop”. Popodne od tri sata slušaoci mogu da prate prigodni program Paulinuma, a tu ćemo emitovati i čestitke biskupa tradicionalnih crkava. Nešto posle 5 časova, dakle kasnije popodne, možete saznati kako se svet priprema za Uskrs. Na sam Uskrs, u nedelju od 10 časova, emitovaćemo uživo prazničnu misu, ovoga puta iz Stare Moravice.”

Za nagrade vredi pratiti Fejsbuk stranice „Pannon Presszo” i „Reggeli”, a čekamo i poruke slušalaca na broj telefona 063621605. Za nagrade Subotičkog mađarskog radija možete se javljati na broj telefona 066363633.

Panon TV
Subotički mađarski radio
Panon Radio
Uskrs

Slične vesti

Najnovije

15:02, Frissítve: 17:28

Nastavljaju se ulaganja u Subotici

U proteklom periodu asfalt je dobilo više ulica, na Vodozahvatu 1 urađena je zamena filterskih ispuna, a rade i na proširenju vodovodne i kanalizacione mreže. SVM želi da ove poslove nastavi i nakon 2. juna.
13:28, Frissítve: 17:22

Danas je Međunarodni dan Crvenog krsta

Pre 164 godine, 8. maja 1828. godine rođen je Anri Dinan, švajcarski pisac koji je 1860. godine počeo sa stvaranjem humanitarne organizacije Međunarodnog Crvenog krsta. Za datum osnivanja Crvenog krsta smatra se 1863. godina.
12:10, Frissítve: 16:11

Tlu nedostaju obilnije padavine

Visoke temperature koje su naglo došle i zadržale se, kao i nedovoljno padavina i dalje otežava rad ratara – kažu poljoprivrednici u okolini Sente. Trenutno moraju da se bore i protiv štetočina.
17:44, Frissítve: 17:52

Smotra fijakera u Crepaji

Fijakerijada u Crepaji organizovana je po dvadeset osmi put. Iz čitave Srbije ljubitelji konjičkog sporta stigli su u Crepaju na Fijakerijadu i Međunarodnu smotru konja.

Najčitanije

Nastavljaju se ulaganja u Subotici

U proteklom periodu asfalt je dobilo više ulica, na Vodozahvatu 1 urađena je zamena filterskih ispuna, a rade i na proširenju vodovodne i kanalizacione mreže. SVM želi da ove poslove nastavi i nakon 2. juna.