Ugrás a tartalomra

Bez gužvi na srpsko-mađarskoj granici

2022.05.03
15:30
2022.05.03
17:19
Forrás
Pannon RTV
Tokom dana nije bilo dužih čekanja ni na ulaznoj, ni na izlaznoj strani. Većina gostujućih radnika otputovala je nazad u Evropsku uniju.

Mnogi su tako prilagodili vreme svog  odmora da izbegnu talas gostujućih radnika koji su dolazili kući za pravoslavni Uskrs i Prvomajski uranak. Mladi bračni par koji smo intervjuisali uputio se u Prag i kažu, bolje je putovati nakon praznika jer su i avio karte jeftinije.

Mnogi više nisu ni očekivali gužve na granici, zbog toga su i planirali da svoje  poslove završe 3. maja u Mađarskoj.

Prelazak na mađarsku stranu na graničnom prelazu Horgoš – Reske na autoputu tekao je bez zastoja i bez problema. Putnička vozila granicu su prelazila u tri kolone. Nešto je duža kolona teretnih vozila. Nadležni kažu da očekuju da se u popodnevnim časovima stvore veće gužve.

Ni na graničnom prelazu Horgoš 2 na magistralnom putu nije bilo većih gužvi.

Prelazak granice tekao je bez zastoja i na malom prelazu Bački Vinogradi – Ašothalom. Inače, ovaj granični prelaz od sada će raditi po uobičajenom radnom vremenu. Pre polaska na put potrebno je obavestiti se o stanju na granici, jer se situacija neprestano menja.

granica
srpsko-mađarska granica

Slične vesti

Najnovije

17:03, Frissítve: 18:20

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.

Najčitanije

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.