Ugrás a tartalomra

Izložba veb dizajna i brendiranja u "Digital Hive" u Subotici

2022.06.10
21:08
Forrás
Pannon RTV
Izložba predstavlja vrhunske radove Politehničke škole u Subotici.

Učenike su pripremali stručnjaci iz "Studio Present" d.o.o. i "Icbtech" d.o.o. Dve kompanije iz oblasti informacionih tehnologija su već nekoliko godina uključene u praktično obrazovanje učenika ove škole, učestvuju u projektu dualnog obrazovanja.

Svaki učenik je kao zadatak dobio posebnu kompaniju, od kompletnog dizajna slike preko definicije brenda i logotipa kompanije do veb izgleda. Razred je stekao uvid u savremene metode i mogućnosti dizajnerske struke, te se mogao oprobati u konkretnom projektovanju. Kompanije se sa velikom radošću odazivaju svakom pozivu.

IT
dizajn
veb

Najnovije

14:52, Frissítve: 14:59

Bezbedno na dva točka

Na centralnom trgu u Subotici danas je promovisana bezbedna vožnja biciklom, ali i popularisan biciklizam kao sport. U programu „Gledaj da te vide, vozi se biciklom“ učestvovali su i mališani iz osnovnih škola.
14:09, Frissítve: 10:59

Poskupeli luksuzni proizvodi u Srbiji

U Srbiji je od 1. maja poskupelo nekoliko luksuznih proizvoda. Od utorka će i pušači morati da plaćaju više za jednu paklu cigareta nego do sada. Dobra vest je da ove godine više ne moramo da brinemo o poskupljenju struje i gasa.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.