Ugrás a tartalomra

Isplati se birati manje granične prelaze prema Mađarskoj

2022.06.12
10:46
2022.06.12
18:43
Forrás
Panon RTV
Što se tiče ulaska iz Mađarske u Srbiju, u jutarnjim časovima došlo je do dužeg zadržavanja na graničnom prelazu Horgoš-Reske, na autoputu.

Saobraćaj se u jutarnjim časovima odvijao nesmetano na većini graničnih prelaza prema Mađarskoj, dok su izveštaji o dužim zadržavanjima stigli sa graničnih prelaza Bački Vinogradi-Ašothalom i Horgoš-Reske, kako sa malog, tako i sa velikog prelaza.

Isplati se birati manje granične prelaze prema Mađarskoj, koji rade u određenim vremeskim intervalima, kao što su prelazi Rabe-Kibekhaza, Đala-Tisasiget ili Bajmok-Bačalmaš.

Što se tiče ulaska iz Mađarske u Srbiju, u jutarnjim časovima bilo je većeg zadržavanja na graničnom prelazu Horgoš-Reske, na autoputu. Pre nego što krenete na put, teba dobro da se informišete, i da koristite relevantne Fejsbuk grupe ili mobilne aplikacije.

granica
Mađarska
Srbija

Najnovije

16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.
16:28

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.