Ugrás a tartalomra

Dan je u mnogim školama u Vojvodini počeo dojavama o bombama

2022.06.16
08:39
2022.06.16
18:05
Forrás
Panon RTV
Informacije o dojavama su stigle iz Ade, Mola, Kanjiža, Palića, Bačke Topole i Bajše. Neprekidno pristižu informacije i o novim dojavama o bombama.

U Osnovnoj školi „Čeh Karolj" u Adi  i Osnovnoj školi „Novak Radonić" u Molu danas đaci nemaju nastavu, nakon što je ranije u te ustanove stigle dojava o postavljenim bombama. Pored toga, dojavu u postavljenoj bombi dobila je i lokalna Muzička škola „Bela Bartok". Trenutno je u tim školama u toku pretres objekata.

Pored toga, prema nezvaničnim informacijama, policija je prisutna i u centru Kanjiže, gde je dojavu o postavljenoj eksplozivnoj napravi dobila Osnovna škola „Jovan Jovanović Zmaj".

Na osnovu informacija do kojih je došao naš dopisnik iz Kanjiže, pretnja je poslata mejlom u dva sata tokom noći, a dojava o postavljenoj bombi stigla je i u Osnovnu muzičku školu u Kanjiži.

Nastave danas nema ni u Osnovnoj školi „Čaki Lajoš" u Bačkoj Topoli, kao i u Osnovnoj školi „Bratstvo- Jedinstvo" u Bajši, takođe zbog dojave o postavljenim bombama.

bomba
škola
Vojvodina Sport- és Üzletközpont
dojava

Najnovije

15:27, Frissítve: 16:10

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.

Najčitanije

Preminula Marta Feher

Nakon kratke i teške bolesti u 48 godini života preminula je Marta Feher, novinarka nedeljnika „Het nap“. Od 2017. godine deo je redakcije „Het napa“, pre toga 10 godina radila je u Panon RTV-u.

Unapređenje zapošljavanja u Subotici

Završena je javna rasprava u vezi izrade Lokalnog akcionog plana zapošljavanja za period 2024-2026. godina, koja je počela 8. aprila - obavestio je javnost Saša Gravorac.

Postavljen poslednji par šina na brzoj pruzi Subotica-Novi Sad

Radovi na izgradnji deonice brze pruge Beograd-Budimpešta između Subotice i Novog Sada odlično napreduju. Danas poslepodne je kod Bačke Topole postavljen poslednji par šina između dva vojvođanska grada, tako da se glavna pruga može smatrati spojenom.