Ugrás a tartalomra

Jako nevreme praćeno gradom pogodilo Suboticu

2022.06.25
15:18
Forrás
Pannon RTV
Grad na severu Bačke je oko 12:30 zahvatilo jako nevreme sa olujnim oblacima. Led veličine trešnje je padao nekoliko minuta.

Led je zabelio mnoga dvorišta i pešačke staze. Od naših gledalaca smo dobili nekoliko takvih snimaka. Obilne kiše su takođe pogodile i Suboticu, voda je poplavila više delova grada.

U Subotici se voda ponovo nakupila kod železničkog podvožnjaka, ali nije izazvala veće smetnje u saobraćaju.

Temperatura je takođe osetno pala sa 32 stepena na 20 stepeni. Ali sniženje temperature se neće zadržati jer se već u ostalom delu dana može očekivati ​​sunčano vreme. A u narednim danima u Vojvodini se očekuje pravi toplotni talas.

nevreme
Subotica

Najnovije

14:09, Frissítve: 14:17

Poskupeli luksuzni proizvodi u Srbiji

U Srbiji je od 1. maja poskupelo nekoliko luksuznih proizvoda. Od utorka će i pušači morati da plaćaju više za jednu paklu cigareta nego do sada. Dobra vest je da ove godine više ne moramo da brinemo o poskupljenju struje i gasa.
16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.
16:28, Frissítve: 14:18

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.