Ugrás a tartalomra

Napad nožem u centru grada

2022.07.14
18:02
Forrás
Pannon RTV
U centru Subotice, u bašti jednog kafića u blizini plave fontane, danas je došlo do fizičkog napada nožem. Mladić iz Subotice napao je nožem trojicu ilegalnih migranata.

Na lice mesta je velikim snagama izašla subotička policija i žandarmerija, kao i Hitna pomoć. Naša ekipa je na licu mesta pronašla veliku količinu krvi, baštu kafića je isprevrtao počinilac, koji je migrante i jurio.

Teško povređenom i ilegalnom migrantu, koji je obilno krvario, ukazana je prva pomoć, a potom je prevezen u bolnicu, dok je počinioca i još dvojicu migranta odvela policija, sa lisicama na rukama.

Incident se dogodio nešto posle 16 časova, u bašti jednog kafića u centru Subotice, gde su troje migranata seli da popiju piće. Navodno, a to je nezvanično potvrdila i policija, na migrante je nasrnuo jedan mladić iz Subotice, koji je bio ili u pijanom stanju ili pod dejstvom neke psihoaktivne supstance. Jednog od njih je teško povredio nožem, i taj migrant, kome je mladić naneo teške povrede je prevezen vozilom Hitne pomoći.

Policija je mladića odmah nakon incidenta uhvatila, on je uhapšen i odveden. Ali i druga dva migranta, koje nije odvezla Hitna pomoć, policija je takođe odvela, verovatno na ispitivanje i rasvetljavanje okolnosti ove nesreće, odnosno incidenta.

Uviđaj policije na licu mesta i dalje traje, i kao što se može videti na snimcima, na licu mesta je ostala velika količina krvi, odnosno i bašta kafića je potpuno isprevrtana, jer su migranti pokušali da pobegnu od napadača, lokalnog mladića iz Subotice.

napad
Subotica
migrant

Slične vesti

Najnovije

15:36, Frissítve: 16:37

Studentski dom ili iznajmljeni stan?

U nastavku obrazovanja, studenti treba da očekuju brojne troškove. Među njima, najveći su izdaci za stanovanje. Zbog povoljnih cena većina se odlučuje za studentski dom, ali ako je previše prijavljenih, ostaje mogućnost iznajmljivanja stana.
13:38, Frissítve: 16:24

Cela država priseća se žrtava

Godinu dana nakon masovnog ubistva u beogradskoj školi, cela država seća se stradalih. Televizijski i radijski program jutros je prekinut u 8:41 časova i jednominutnim ćutanjem odata je počast ubijenima u masovnoj pucnjavi.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.