Ugrás a tartalomra

Zabrana poseta u svim bolnicama u Srbiji

2022.07.22
17:49
Forrás
Szerbiai RTV
Zbog velikog broja zaraženih virusom korona od danas je na snagu stupila zabrana poseta u bolnicama u Srbiji – piše Tanjug.

Odluku je donelo Ministarstvo zdravlja i Institut za javno zdravlje „Batut“. Ova mera doneta je u interesu sprečavanja daljeg širenja zaraze.

U protekla 24 časa registrovano je novih 4.500 zaraženih. Urađeno je blizu 13 hiljada testova. Od posledica zaraze preminulo je šestoro pacijenata. Na bolničkom lečenju je 431 osoba obolela od virusa korona, među kojima je 18 na respiratoru.

bolnica
kovid

Najnovije

17:44, Frissítve: 17:52

Smotra fijakera u Crepaji

Fijakerijada u Crepaji organizovana je po dvadeset osmi put. Iz čitave Srbije ljubitelji konjičkog sporta stigli su u Crepaju na Fijakerijadu i Međunarodnu smotru konja.
14:52, Frissítve: 16:25

Bezbedno na dva točka

Na centralnom trgu u Subotici danas je promovisana bezbedna vožnja biciklom, ali i popularisan biciklizam kao sport. U programu „Gledaj da te vide, vozi se biciklom“ učestvovali su i mališani iz osnovnih škola.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.