Ugrás a tartalomra

Na 37. Dane piva goste pozivaju besplatnim pivom

2022.08.08
15:52
2022.08.08
16:14
Forrás
Pannon RTV
Uz poziv dobrodošlice, glumca Prvoslava Zakovskog, povodom Dana piva u Zrenjaninu, danas prepodne su fijakeri krenuli iz dvorišta Gradske kuće u Zrenjaninu kako bi uz deljenje piva pozvali goste na 37. Dane piva.

Službeno otvaranje ove šestodnevne manifestacije, koja se ove godine održava ranije, biće sutra uveče. Očekuje se na hiljade gostiju koji će moći da biraju između najboljih piva i specijaliteta. Manifestacija će biti proširena i novim sadržajem: Banatska ulica će za ovu priliku biti otvorena na prostoru nekadašnjeg pijačnog trga.

Simo Salapura, gradonačelnik Zrenjanina: „Svim sugrađanima želim da ovi dani prođu u dobrom raspoloženju, da nam vreme bude naklonjeno, da se gostima iz drugih mesta predstavimo kao dobri domaćini. Verujem da će sledećih godina, kako se Zrenjanin bude privredno razvijao i finansijski jačao, ova manifestacija biti još posećenija, ne samo od strane domaćih već i stranih turista."

pivo
Dani piva
Zrenjanin

Najnovije

14:09, Frissítve: 10:59

Poskupeli luksuzni proizvodi u Srbiji

U Srbiji je od 1. maja poskupelo nekoliko luksuznih proizvoda. Od utorka će i pušači morati da plaćaju više za jednu paklu cigareta nego do sada. Dobra vest je da ove godine više ne moramo da brinemo o poskupljenju struje i gasa.
16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.