Ugrás a tartalomra

Priprema, pozor, sad!

2022.08.09
12:38
2022.08.09
17:31
Forrás
Pannon RTV
U subotu će se u Kanjiži održati 40. Festival trčanja i plivanja.

U organizaciji Atletskog kluba "Partizan" i lokalne samouprave Kanjiža, osim uobičajenih trkačkih staza i polumaratona, ove godine sportiste očekuje i XL takmičenje koje zahteva savršenu kondiciju, odnosno akvatlon. Na ovo takmičenje se može prijaviti u subotu, na licu mesta, za plivanje od 7 do 10 sati, a za trčanje od 13 do 17.30 sati. Kotizacija je 2.000 dinara, dok je učešće za decu besplatno.

Kornel Mesaroš, predsednik Atletskog kluba "Partizan", Kanjiža: „Tradicionalno, glavna disciplina u kategoriji plivanja je plivanje na trasi dužine 3 kilometra, koje startuje u Tisi od Y kraka do Štranda, kao i trka u uličnom trčanju na 10 kilometara. Osim toga, pripremili smo brojne trkačke dužine i programe za mlađe uzraste, u plivanju imamo trasu dužine od 200 i 570 metara za decu od 8-9 i 10-11 godina, u trčanju takođe postoje četiri različite trke, u četiri starosne grupe za školarce, za decu od 8-9, 9-10, 10-11 i 12-13 godina, tako da će svako moći da pronađe pravi izazov i takmičenje za sebe."

festival
trčanje
plivanje

Slične vesti

Najnovije

15:36, Frissítve: 16:37

Studentski dom ili iznajmljeni stan?

U nastavku obrazovanja, studenti treba da očekuju brojne troškove. Među njima, najveći su izdaci za stanovanje. Zbog povoljnih cena većina se odlučuje za studentski dom, ali ako je previše prijavljenih, ostaje mogućnost iznajmljivanja stana.
13:38, Frissítve: 16:24

Cela država priseća se žrtava

Godinu dana nakon masovnog ubistva u beogradskoj školi, cela država seća se stradalih. Televizijski i radijski program jutros je prekinut u 8:41 časova i jednominutnim ćutanjem odata je počast ubijenima u masovnoj pucnjavi.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.