Ugrás a tartalomra

Poljoprivrednici iz Subotice odblokirali Štrosmajerovu ulicu

2022.08.18
12:54
2022.08.18
16:55
Forrás
Pannon RTV
Razgovor između poljoprivrednih proizvođača i Stevana Bakića, gradonačelnika Subotice, je završen, učesnici protesta sada razgovaraju o detaljima tog razgovora, a uskoro će i objaviti šta su dogovorili.

Sada će biti odlučeno da li će traktori ostati na ulicama, ili će završiti proteste i otići.

Nakon sastanka nisu donete nikakve konkretne odluke. Gradonačelnik je uverio proizvođače da su njegova vrata i dalje otvorena za poljoprivrednike, i da će od sada stranke direktno pregovarati.

Miroslav Matković, organizator protesta poljoprivrednika u Subotici, u ponedeljak putuje u Novi Sad, da prenese njihove zahteve i probleme i na pokrajinskom nivou.

Subotički poljoprivrednici traže da se na području grada proglasi elementarna nepogoda zbog suše, kao i da se ukine naknada za odvodnjavanje.

protest poljoprivrednika

Najnovije

14:52, Frissítve: 16:25

Bezbedno na dva točka

Na centralnom trgu u Subotici danas je promovisana bezbedna vožnja biciklom, ali i popularisan biciklizam kao sport. U programu „Gledaj da te vide, vozi se biciklom“ učestvovali su i mališani iz osnovnih škola.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.