Ugrás a tartalomra

Obnavlja se obilaznica kod Palića

2022.08.26
13:21
2022.08.26
17:14
Forrás
Panon RTV
Na više mesta u Subotici i okolini u poslednjih šest meseci u toku su radovi na izgradnji puteva, na primer na Kelebiji i ulicama kod Dudove šume. Trenutno se radi na obilaznici oko jezera Palić, ukupna vrednost investicije je 72 miliona dinara.

Očekuje se da će svež asfalt doprineti promociji turističke ponude Palića. Uvid u izvođenje radova izvršili su Stevan Bakić gradonačelnik Subotice i Ognjen Golubović direktor Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje. Gradonačelnik Subotice naglasio je da je u narednom periodu planirano dalje asfaltiranje u šest mesnih zajednica grada.

Stevan Bakić, gradonačelnik Subotice: „Obilaznica oko jezera Palić duga je oko pet kilometara, a široka sedam metara. Ukupna vrednost radova je 72 miliona dinara, koji se realizuju u okviru projekta obnove saobraćajne infrastrukture grada Subotice, koji sam potpisao u martu ove godine u ime lokalne samouprave u Novom Sadu između Subotice i Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine u iznosu od 170 miliona dinara."

Palić
obilaznica
obnova
Stevan Bakić

Najnovije

16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.
16:28

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.