Ugrás a tartalomra

Adriana Vilagoš i u Dijamantskoj ligi potvrdila da je među najboljima na svetu

2022.09.03
15:22
2022.09.03
15:28
Forrás
Pannon RTV
Zbog izuzetnih uspeha koje je postigla prethodnih meseci Adriana Vilagoš pozvana je na miting Dijamantske lige, jedno od najviših takmičenja u atletici.

Bacačica koplja iz Malog Iđoša nastupila je u petak uveče u dvorani u Briselu gde je trebala da se izbori sa svojim najvećim sportskim rivalima. Organizatori nisu mogli sastaviti težu konkurenciju, jer su među devet takmičara bili svi dobitnici medalja na ovogodišnjem svetskom i evropskom prvenstvu, kao i prvih pet plasiranih na ovogodišnjem bodovanju u Dijamantskoj ligi. Adriana Vilagoš postigla je rezultat koji je nadmašio sva očekivanja i u ovoj teškoj kategoriji na kraju je bila na trećem mestu.

Adriana Vilagoš
Dijamantska liga
bacačica koplja
koplje
Brisel

Najnovije

17:03, Frissítve: 18:20

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.

Najčitanije

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.