Ugrás a tartalomra

Reprezentacija Srbije startovala pobedom na Memorijalnom fudbalskom turniru „Stevan Ćele Vilotić“

2022.09.23
15:22
2022.09.23
20:50
Forrás
Pannon RTV
Domaćini su u Subotici slavili protiv Finske. U drugoj utakmici turnira od četiri ekipe U19 Portugalija je u Senti pobedila Francusku 2:0.

Utakmicu Srbija – Finska je iznenađujuće bolje započela ekipa iz Skandinavije, koja je povela u 10. minutu golom Kila. Ipak, reprezentacija Srbije je izjednačila još u prvom poluvremenu pogotkom Kabića. U drugom poluvremenu prvo je mrežu zatresao mladi napadač Milana Lazetić, a potom je na konačnih 3:1 povisio Miladinović u 85. minutu.

Jovan Damjanović, kapiten U19 fudbalske reprezentacije Srbije: „Ova generacija se ovde priprema za kvalifikacije koje su pred nama. Želimo da nastupimo na Evropskom prvenstvu, to nam je glavni cilj. Ali naravno da uvek želimo da pobedimo i igrači su dovoljno dobri da osvoje ovaj turnir."

Turnir se nastavlja u subotu kada će Srbija u Kuli odmeriti snage sa Portugalijom, a Finci će igrati u Senti sa Francuzima. Obe utakmice počinju u 16:00 časova.

fudbal
Stevan Ćele Vilotić
turnir

Najnovije

14:09, Frissítve: 14:17

Poskupeli luksuzni proizvodi u Srbiji

U Srbiji je od 1. maja poskupelo nekoliko luksuznih proizvoda. Od utorka će i pušači morati da plaćaju više za jednu paklu cigareta nego do sada. Dobra vest je da ove godine više ne moramo da brinemo o poskupljenju struje i gasa.
16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.
16:28, Frissítve: 14:18

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.