Ugrás a tartalomra

Lančani sudar na putu Subotica-Bajmok

2022.09.30
13:13
2022.09.30
16:01
Forrás
Pannon RTV
Na putu za Bajmok na izlazu iz Subotice jutros se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo više vozila.

Sudarila su se četiri putnička automobila, ali je u saobraćajnoj nesreći učestvovalo ukupno pet vozila. Prema izveštaju policije u pitanju su bile lakše povrede. U ranim prepodnevnim časovima uviđaj je još uvek trajao.

Prema rečima lica prisutnih na licu mesta, što je potvrdila i policija, prvi automobil je pokušao da skrene levo. Zbog toga je vozilo, koje se kretalo iza njega, počelo kočiti, a zbog toga su se sudarila još tri putnička automobila, tako je u saobraćajnoj nesreći učestvovalo ukupno pet automobila. O nastalim povredama se zna samo da su dve osobe prebačene u bolnicu, ali su srećom samo lakše povređene.

Vozilo hitne pomoći je uz uključene sirene prevezlo dve povređene osobe iz trećeg automobila. Policija je potvrdila da su zadobili samo lakše povrede. Vozači ostalih vozila još uvek su na mestu događaja jer se od njih uzimaju izjave.

Saobraćajna nesreća se dogodila kada je automobil skretao levo na putu Subotica-Bajmok. Iza auta koji je skretao, išao je putnički automobil marke Dacia, koji je počeo kočiti, zbog čega su se sudarila još tri putnička automobila koja su se kretala pozadi. Na mestu nesreće, dok je naša novinarska ekipa bila tamo, mogle su se uočiti rasute sitne krhotine i nešto paradajza – koji se verovatno prevozio u jednom od automobila. Nesreća se dogodila na izlasku iz Subotice, posle Buvljaka. Tokom uviđaja saobraćaj se odvijao usporeno, nije bilo potpunog zatvaranja puta.

sudar
Subotica
Bajmok

Najnovije

14:09, Frissítve: 16:09

Poskupeli luksuzni proizvodi u Srbiji

U Srbiji je od 1. maja poskupelo nekoliko luksuznih proizvoda. Od utorka će i pušači morati da plaćaju više za jednu paklu cigareta nego do sada. Dobra vest je da ove godine više ne moramo da brinemo o poskupljenju struje i gasa.
16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.
16:28, Frissítve: 14:18

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.