Ugrás a tartalomra

Nastup italijanskog pijaniste u Subotici

2022.11.07
16:04
2022.11.07
16:23
Forrás
Pannon RTV
Ljubitelji klasične muzike mogu da prisustvuju nastupu italijanskog pijaniste Antonija Di Kristofana.

Koncert se održava 8. novembra u Gradskoj kući Subotice, sa početkom u 20 časova - najavio je Pal Žiga, direktor Subotičke filharmonije.

„Dolazi nam svetski poznati pijanista Antonio Di Kristofano iz Italije, odnosno iz Rima. On je prvi put u Srbiji, prvi put će nam održati svoj solo recital u Srbiji, i mi imamo tu sreću da će baš u Subotici biti taj prvi put, znači naša publika će moći da uživa u kompozicijama Bramsa, Berga, Šumana, Rahmanjinova i Skrabina. I ono što je najbitnije od svega toga jeste da je ulaz besplatan."

italijanski
pijanista
Subotica
Pal Žiga
Subotička filharmonija

Najnovije

17:22, Frissítve: 17:37

Svi se pripremaju za praznike

Srbija i Subotica već su danas bile u groznici prazničnih priprema. Mnogo se kupovalo i na Mlečnoj pijaci, prema rečima prodavaca gužva je bila već nego obično.

Najčitanije

Postavljen poslednji par šina na brzoj pruzi Subotica-Novi Sad

Radovi na izgradnji deonice brze pruge Beograd-Budimpešta između Subotice i Novog Sada odlično napreduju. Danas poslepodne je kod Bačke Topole postavljen poslednji par šina između dva vojvođanska grada, tako da se glavna pruga može smatrati spojenom.

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.