Ugrás a tartalomra

Nadica Božanić šampionka sveta u tekvondu

2022.11.20
12:45
Forrás
Szerbiai RTV
Mlada srpska reprezentativka u tekvondu Nadica Božanić osvojila je zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u meksičkoj Gvadalahari.

Dvadesetjednogodišnja članica TKD kluba Galeb u finalu kategorije do 73 kilograma savladala je Korejku Da Bin 2:0 (12:8, 9:3), koja je prošle godine u finalu Olimpijskih igara poražena od Milice Mandić. Milica Božanić je rođena 2001. godine, nekadašnja je kadetska šampionka Evrope i juniorska svetska šampionka, a ima i srebro sa Olimpijskih igara mladih 2018. godine.

Milica Božanić je rođena 2001. godine, nekadašnja je kadetska šampionka Evrope i juniorska svetska šampionka, a ima i srebro sa Olimpijskih igara mladih 2018. godine.

Nadica Božanić
tekvondo

Najnovije

13:05, Frissítve: 13:51

Balint Juhas čestitao Uskrs

Predsednik Skupštine AP Vojvodine Balint Juhas čestitao je predstojeći Uskrs građanima i sveštenstvu koji praznik proslavljaju po julijanskom kalendaru, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.