Ugrás a tartalomra

I u 2023. godini 100.000 vaučera za odmor u Srbiji

2022.11.21
11:41
Forrás
Tanjug
Građanima će za subvencionisani odmor tokom sledeće godine biti na raspolaganju više od 3.500 kategorisanih ugostiteljskih objekata.

Vlada Srbije je u predlogu budžeta za 2023. opredelila sredstva za novih 100.000 vaučera za odmor u Srbiji, a Udruženje "Moja Srbija" poziva ugostitelje i hotelijere da se uključe u akciju i svojim učešćem omoguće građanima Srbije što veći izbor objekata i destinacija za odmor tokom 2023.

Tokom poslednjih osam godina, subvencije u oblasti domaćeg turizma dale su izvanredne rezultate, navodi u saopštenju "Moja Srbija".

odmor
vaučer
Srbija

Slične vesti

Najnovije

07:52

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.
13:05, Frissítve: 13:51

Balint Juhas čestitao Uskrs

Predsednik Skupštine AP Vojvodine Balint Juhas čestitao je predstojeći Uskrs građanima i sveštenstvu koji praznik proslavljaju po julijanskom kalendaru, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.