Ugrás a tartalomra

Poruke prihvatanja i razumevanja

2022.12.02
17:08
2022.12.02
17:43
Forrás
Pannon RTV
Učenici Specijalne osnovne i srednje škole „Dr Svetomir Bojanin“ delili su poruke prolaznicima na trgu u Subotici.

Ovim malim gestom su želeli da skrenu pažnju koliko su im prihvatanje i razumevanje važni. Međunarodni dan osoba sa invaliditetom se obeležava 3. decembra.

Aniko Hatvani, defektolog, Osnovna i srednja škola „dr Svetomir Bojanin“, Subotica: „Povodom ovog dana želimo da skrenemo pažnju javnosti na to koliko je važno voditi računa o učenicima i osobama sa invaliditetom. Zapravo, to je i bila svrha današnjeg dana. Na papiriće u boji smo napisali lepe poruke i delili smo ih prolaznicima. Poruke su bile iskrene i govorile su o tome koliko je važno da deca budu prihvaćena. Različiti smo, a opet isti. Ove poruke su bile dvojezične."

Subotica
specijalne škole
invaliditet

Najnovije

17:03, Frissítve: 18:20

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.

Najčitanije

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.