Ugrás a tartalomra

Dečak povređen u lovu prebačen u Klinički centar Srbije

2023.01.10
12:51
Forrás
RTS
Trinaestogodišnjak iz Pirota je prebačen na dalje lečenje u Klinički centar Srbije - piše RTS.

Kako se navodi u saopštenju, odluka je doneta zbog specifičnosti povreda i lekara određenih specijalnosti koje Univerzitetski klinički centar Niš nema, a koje su neophodne za dalje lečenje dečaka.

"Nakon ponovne celokupne dijagnostike i konzilijarnog sagledavanja timova specijalista niškog Univerzitetskog kliničkog centra, doneta je odluka da se pacijent prebaci na dalje lečenje u Univerzitetski klinički centar Srbije", dodaje se u saopštenju.

Trinaestogodišnji dečak iz Pirota zadobio je u nedelju više prostrelnih rana u lovu. On je u niškom Kliničkom centru operisan i njegovo stanje je stabilno.

Uhapšen je D. I. (1964) iz Pirota koji se sumnjiči za ranjavanje dečaka.

povreda u lovu
Klinički centar Srbije

Najnovije

17:41, Frissítve: 18:57

Deli: mi smo na strani mira

Izbori za Evropski parlament biće održani 9. juna, odnosno tačno za mesec dana. Glasanje ima veliki ulog, jer će rezultati tih izbora uticati na stanovništvo EU, ali i na živote Mađara u Vojvodini.

Najčitanije

Nastavljaju se ulaganja u Subotici

U proteklom periodu asfalt je dobilo više ulica, na Vodozahvatu 1 urađena je zamena filterskih ispuna, a rade i na proširenju vodovodne i kanalizacione mreže. SVM želi da ove poslove nastavi i nakon 2. juna.