Ugrás a tartalomra

Zaplenjeno 32,9 kilograma marihuane, uhapšene dve osobe zbog proizvodnje i prodaje droga

2023.01.11
11:59
Forrás
Tanjug
Policija u Šapcu zaplenila je 32,9 kilograma marihuane i uhapsila M.G. (1975) i M.A. (1992) zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

U toj akciji učestvovali su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, a sprovedena je u saradnji sa Policijskom upravom Šabac i Višim javnim tužilaštvom u Šapcu, saopšteno je iz MUP-a.

Kako se navodi u saopštenju, prilikom pretresa automobila marke "lend rover", koji je koristio M. G., a koji je bio parkiran ispred kuće M. A. na teritoriji Malog Zvornika, policija je u specijalno izgrađenim bunkerima pronašla narkotike.

droga
zaplena
Šabac

Slične vesti

Najnovije

17:22, Frissítve: 17:37

Svi se pripremaju za praznike

Srbija i Subotica već su danas bile u groznici prazničnih priprema. Mnogo se kupovalo i na Mlečnoj pijaci, prema rečima prodavaca gužva je bila već nego obično.

Najčitanije

Postavljen poslednji par šina na brzoj pruzi Subotica-Novi Sad

Radovi na izgradnji deonice brze pruge Beograd-Budimpešta između Subotice i Novog Sada odlično napreduju. Danas poslepodne je kod Bačke Topole postavljen poslednji par šina između dva vojvođanska grada, tako da se glavna pruga može smatrati spojenom.

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.