Ugrás a tartalomra

Danas je doček Pravoslavne nove godine

2023.01.13
12:39
Forrás
Panon RTV
Bogatim i raznovrsnim programom Novi Sad se sprema i za doček Pravoslavne nove godine.

Na više od deset lokacija publika može da izabere zabavu između različitih izvođača. Organizatori nisu zaboravili ni najmlađe i u Kulturnoj stanici „Bukovac“ biće izvedena dečija opereta. Nakon toga, od 19 časova počinju programi, između ostalih, Danica Crnogorčević nastupiće sa scene ispred Srpskog narodnog pozorišta. U Novosadskom pozorištu od 20 časova moći će da se čuje duo violinista Shihan Vang i Ke Ma. Takođe, brojni koncerti biće održani i u novosadskoj Sinagogi, u Kulturnoj stanici „Eđšeg“, i brojnim drugim lokacijama od 21 i 22 časa. Prošlogodišnja predstavnica Srbije na Euroviziji Konstrakta  će nastupiti od 23 časa na Velikoj sceni Srpskog narodnog pozorišta. Tačno u ponoć, u Reformatskoj crkvi sviraće Feliks Lajko, violinista, dobitnik  nagrade „List Ferenc“.  Mnogi restorani i klubovi organizuju novogodišnje žurke, na kojima će goste zabavljati tamburaši, poznati di-džejevi i pevači.

pravoslavna nova godina
doček Nove godine
Novi Sad

Najnovije

13:05, Frissítve: 13:51

Balint Juhas čestitao Uskrs

Predsednik Skupštine AP Vojvodine Balint Juhas čestitao je predstojeći Uskrs građanima i sveštenstvu koji praznik proslavljaju po julijanskom kalendaru, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.