Ugrás a tartalomra

Tužilaštvo i MUP o pucnjavi na Karaburmi: Pljačkaš nije hteo da spusti pištolj

2023.01.17
10:12
2023.01.17
14:49
Forrás
Szerbiai RTV
Povodom pucnjave na Karaburmi tokom kada je policija usmrtila muškarca, koji je prethodno opljačkao benzisku pumpu na Mirijevu, oglasili su se MUP Srbije i Više javno tužilaštvo zajedničkim saopštenjem.

U saopštenju se navodi da su policijski službenici Policijske stanice Zvezdara sustigli oko 21.35 časova u Ulici Salvadora Aljendea na Paliluli osumnjičenog M. M. (64), koji je neposredno pre toga izvršio razbojništvo na benzinskoj pumpi u Mirijevskom bulevaru, uz upotrebu vatrenog oružja.

Osumnjičeni je tom prilikom uperio pištolj prema policijskim službenicima, oglušivši se na njihova upozorenja da spusti oružje, nakon čega su oni ispalili tri hica i usmrtili osumnjičenog.

Uviđaj su obavili dežurni zamenik višeg javnog tužioca u Beogradu i policijski službenici Uprave kriminalističke policije Policijske uprave za grad Beograd.

Dalji rad na ovom slučaju se nastavlja radi utvrđivanja svih okolnosti.

Osumnjičeni je prethodno uz upotrebu vatrenog oružja, maskiran hirurškom maskom, od radnika benzinske pumpe oduzeo novac i dao se u bekstvo, navodi se u zajedničkom saopštenju MUP-a Srbije i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

 

MUP
ubijena

Slične vesti

Najnovije

15:02, Frissítve: 17:28

Nastavljaju se ulaganja u Subotici

U proteklom periodu asfalt je dobilo više ulica, na Vodozahvatu 1 urađena je zamena filterskih ispuna, a rade i na proširenju vodovodne i kanalizacione mreže. SVM želi da ove poslove nastavi i nakon 2. juna.
13:28, Frissítve: 17:22

Danas je Međunarodni dan Crvenog krsta

Pre 164 godine, 8. maja 1828. godine rođen je Anri Dinan, švajcarski pisac koji je 1860. godine počeo sa stvaranjem humanitarne organizacije Međunarodnog Crvenog krsta. Za datum osnivanja Crvenog krsta smatra se 1863. godina.
12:10, Frissítve: 16:11

Tlu nedostaju obilnije padavine

Visoke temperature koje su naglo došle i zadržale se, kao i nedovoljno padavina i dalje otežava rad ratara – kažu poljoprivrednici u okolini Sente. Trenutno moraju da se bore i protiv štetočina.
17:44, Frissítve: 17:52

Smotra fijakera u Crepaji

Fijakerijada u Crepaji organizovana je po dvadeset osmi put. Iz čitave Srbije ljubitelji konjičkog sporta stigli su u Crepaju na Fijakerijadu i Međunarodnu smotru konja.

Najčitanije

Nastavljaju se ulaganja u Subotici

U proteklom periodu asfalt je dobilo više ulica, na Vodozahvatu 1 urađena je zamena filterskih ispuna, a rade i na proširenju vodovodne i kanalizacione mreže. SVM želi da ove poslove nastavi i nakon 2. juna.