Ugrás a tartalomra

Podela besplatnih plavih kanti za odvoženje reciklabilnog otpada na Paliću

2023.03.02
11:00
Forrás
Pannon RTV
Obaveštenje za građane MZ „Palić“

Obaveštavaju se građani MZ „Palić“ da će od 02.03.2023. godine do 03.04.2023. godine Javno komunalno preduzeće „Čistoća i zelenilo“ Subotica vršiti podelu besplatnih tipskih posuda (plavih kanti) za odvoženje reciklabilnog otpada. Podela tipskih posuda (plavih kanti) će se obavljati radnim danima od 09 do 14 časova.

Potrebno je da u tom periodu na adresi stanovanja bude vlasnik nepokretnosti koji će preuzeti kantu. Apelujemo na građane da u pomenutom vremenskom periodu budu prisutni na adresama radi lakše i brže podele plavih kanti. Građani koji se ne budu nalazili kod kuće u vreme podele kanti, istu će moći preuzeti na lokaciji JKP „Čistoća i zelenilo“ Subotica, ul. Antuna Branka Šimića 4 u Subotici, uz prikaz ličnog dokumenta.

Obaveštavaju se građani MZ „Palić“ da će se odvoženje reciklabilnog otpada iz plave kante prvi put vršiti 13.04.2023. godine, zatim 27.04.2023. godine. Dinamika odvoženja reciklabilnog otpada će biti dva puta mesečno (svake druge nedelje u mesecu). Odvoženje reciklabilnog otpada iz plavih kanti će se vršiti bez uvećanja postojeće naknade za pruženu komunalnu uslugu.

plave kante
reciklaža
Palić

Najnovije

17:22, Frissítve: 17:37

Svi se pripremaju za praznike

Srbija i Subotica već su danas bile u groznici prazničnih priprema. Mnogo se kupovalo i na Mlečnoj pijaci, prema rečima prodavaca gužva je bila već nego obično.

Najčitanije

Postavljen poslednji par šina na brzoj pruzi Subotica-Novi Sad

Radovi na izgradnji deonice brze pruge Beograd-Budimpešta između Subotice i Novog Sada odlično napreduju. Danas poslepodne je kod Bačke Topole postavljen poslednji par šina između dva vojvođanska grada, tako da se glavna pruga može smatrati spojenom.

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.