Ugrás a tartalomra

U lančanom sudaru u Mađarskoj poginula je jedna osoba - VIDEO

2023.03.12
09:15
2023.03.12
12:08
Forrás
Pannon RTV
Na autoputu M1 u Mađarskoj saobraćaj se ponovo nesmetano odvija nakon subotnjeg lančanog sudara – saopštilo je u nedelju ujutru na svojoj internet stranici preduzeće „Utinform“. U lančanom sudaru u Mađarskoj poginula je jedna osoba.

Na autoputu, u pravcu prema Heđešhalomu, kod 31. kilometra sudarilo se pet kamiona i 37 putničkih vozila. U lančanom sudaru poginula je jedna osoba, a 39 je povređeno, među njima više osoba je životno ugroženo ili ima teške povrede. Na mesto nesreće došla su i četiri helikoptera. Polovina automobila koji su učestvovali u nesreći su se zapalili. Tokom raščišćavanja mesta nesreće ispod jednog izgorelog automobila pronašli su i telo jedine žrtve ove saobraćajne nesreće.

Nesreća je po svemu sudeći izazvana vihorom prašine zbog kojeg je naglo došlo do smanjenja vidljivosti – saopštilo je u subotu mađarsko koncesiono preduzeće za razvoj infrastrukture. Prema saopštenju „Utinforma“ u nedelju ujutru policija je završila raščišćavanje i uviđaj, i otvorena je i strana autoputa prema Heđešhalomu. Saobraćaj se u oba smera sada odvija nesmetano. 

saobraćaj
nesmetan
M1
autoput
Mađarska
lančani sudar

Najnovije

16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.
16:28

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.