Ugrás a tartalomra

Dvoje zaposlenih u Pannon RTV dobijaju visoka državna priznanja

2023.03.25
11:58
2023.03.25
14:28
Visoka državna priznanja će biti dodeljena na svečanoj ceremoniji u petak, 31. marta u Subotici.

Dvoje naših kolega će dobiti visoko državno odlikovanje povodom državnog praznika. Orden zlatnog krsta Republike Mađarske za zasluge je dobio Gabor Juhas, urednik naše emisije „Javni poslovi” i predvodnik orkestra „Juhas”, a Orden srebrnog krsta Republike Mađarske za zasluge je dobio i radijski voditelj Janoš Kiš zvani Mano.

Orden zlatnog krsta Republike Mađarske za zasluge takođe će dobiti novinarka Otilija Konja-Kovač, saradnica RTV Vojvodine i novinarka Marta Varju, glavna urednica lista „Mađar So”.

Prestižna odlikovanja će biti svečano dodeljena u petak, 31. marta u Subotici.

državna oblikovanja
Gabor Juhas
Janoš Kiš

Slične vesti

Najnovije

16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.
16:28

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.