Ugrás a tartalomra

Podignuta optužnica protiv Trampa

2023.03.31
07:13
Forrás
Szerbiai RTV
Velika porota na Menhetnu podigla je optužnicu protiv bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa zbog novca koji je tajno isplaćen zvezdi filmova za odrasle Stormi Danijels.

Donald Tramp je prvi bivši predsednik u američkoj istoriji koji je krivično optužen.

Velika porota na Menhetnu podigla je optužnicu protiv bivšeg predsednika zbog novca koji je tajno isplaćen zvezdi filmova za odrasle Stormi Danijels.

Konkretne optužbe još nisu poznate, pošto je optužnica zapečaćena.

 Si-En-En javlja da se Tramp suočava sa više od 30 tačaka optužnice u vezi sa poslovnom prevarom.

Tramp je rekao da je "potpuno nevin" i poručio da neće odustati od predsedničke trke 2024, godine.

Njegovi advokati očekuju da će pregovarati sa tužiocima o datumu i vremenu da se on preda vlastima nakon podizanja optužnice, kako se očekuje, dobrovoljno.

Očekuje se da će Tramp biti izveden pred krivični sud u Njujorku u utorak, 4. aprila, prenosi Si-Bi-Es.

Donald Tramp
optužnica

Najnovije

13:05, Frissítve: 13:51

Balint Juhas čestitao Uskrs

Predsednik Skupštine AP Vojvodine Balint Juhas čestitao je predstojeći Uskrs građanima i sveštenstvu koji praznik proslavljaju po julijanskom kalendaru, saopšteno je iz njegovog kabineta.
15:36, Frissítve: 16:37

Studentski dom ili iznajmljeni stan?

U nastavku obrazovanja, studenti treba da očekuju brojne troškove. Među njima, najveći su izdaci za stanovanje. Zbog povoljnih cena većina se odlučuje za studentski dom, ali ako je previše prijavljenih, ostaje mogućnost iznajmljivanja stana.
13:38, Frissítve: 16:24

Cela država priseća se žrtava

Godinu dana nakon masovnog ubistva u beogradskoj školi, cela država seća se stradalih. Televizijski i radijski program jutros je prekinut u 8:41 časova i jednominutnim ćutanjem odata je počast ubijenima u masovnoj pucnjavi.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.