Ugrás a tartalomra

Zasedala Skupština opštine Mali Iđoš

2023.03.31
12:54
2023.03.31
17:48
Forrás
Pannon RTV
Prihvaćen je godišnji izveštaj mesnih zajednica Mali Iđoš, Feketić i Lovćenac za 2022. godinu, kao i planovi rada za 2023. godinu.

U izveštaju je najviše pažnje posvećeno poboljšanju stanja puteva i trotoara, kao i organizovanju mesnih manifestacija. Odbornici su prihvatili plan rada opštinske Turističke organizacije i Centra za socijalni rad.

„Trenutno je završavanje započetih velikih investicija jedna od najvažnijih tačaka, jer u svakodnevnom životu izaziva veoma mnogo neprijatnosti. Ukoliko neposredna investicija donosi poboljšanje, a to je pijaća voda, poboljšanje infrastrukture, onda u osnovi u opštini Mali Iđoš naš cilj je stvaranje boljeg mesta za život“ rekao je Balint Juhas, predsednik Skupštine opštine Mali Iđoš govoreći o važnosti investicija.

skupština opštine
Mali Iđoš
zasedala
Balint Juhas
Feketić
Lovćenac

Slične vesti

Najnovije

17:03, Frissítve: 18:20

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.

Najčitanije

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.