Ugrás a tartalomra

Danas takođe velike gužve na granici u smeru prema Mađarskoj

2023.04.10
13:17
Forrás
Pannon RTV
Dugi redovi, višesatno čekanje.

Na graničnom prelazu Horgoš-Reske na autoputu se trenutno, u smeru prema Mađarskoj čeka oko sat i po. Gužva je i na graničnom prelazu “Horgoš-Reske 2”. Prema aplikacijama koje prate stanje na granicama, na ovom graničnom prelazu se čeka oko dva sata. Zapravo, vozači moraju svuda da čekaju osim na graničnom prelazu Bački Breg-Hercegsanto.

Na graničnom prelazu Đala-Tisasiget se čeka 50 minuta, na graničnom prelazu Kelebija-Tompa se čeka oko sat i po, a na graničnom prelazu Rastina-Bačsentđerđ oko 110 minuta. Na graničnom prelazu Rabe-Kibekhaza takođe se čeka više od sat i po.

Što se tiče graničnog prelaza Bački Vinogradi-Ašothalom, u aplikaciji za praćenje stanja na granici je navedeno da oko sto vozila čeka u smeru prema Mađarskoj.

Mađarska
granica
gužva

Najnovije

17:03, Frissítve: 18:20

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.

Najčitanije

Veliko prolećno čišćenje u Tornjošu

U Tornjošu su sve generacije u selu dale svoj doprinos, uzimajući u ruke metle, lopate i džakove, kako bi učestvovali u tradicionalnoj radnoj akciji “Dan planete Zemlje”. Zajedno su se trudili da urede selo.