Ugrás a tartalomra

Skup "Srbija nade" večeras u 19 časova u Beogradu

2023.05.26
12:22
2023.05.26
19:35
Forrás
RTS
Skup pod nazivom "Srbija nade" biće održan večeras na platou ispred Narodne skupštine, sa početkom u 19 sati.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je sve građane Srbije na, kako je naveo, skup za budućnost koji će pokazati jedinstvo zemlje u teškim trenucima.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će na današnjem skupu "Srbija nade" ponuditi nova rešenja i dijalog sa onima koji misle drugačije.

Istakao je da će na skupu govoriti kao predsednik Republike, a ne kao lider stranke.

Dodao je da će to biti skup za pristojniju Srbiju, čak i onih koji glasaju za opoziciju, ali drugačije sagledavaju stvari.
Predsednik je rekao da skup koji se organizuje danas nije miting SNS-a, niti kontramiting, jer je jedini zakazan za taj dan.

Srbija nade
Beograd

Najnovije

07:52

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.
13:05, Frissítve: 13:51

Balint Juhas čestitao Uskrs

Predsednik Skupštine AP Vojvodine Balint Juhas čestitao je predstojeći Uskrs građanima i sveštenstvu koji praznik proslavljaju po julijanskom kalendaru, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.