Ugrás a tartalomra

11. Vojvođanski galop na Gradskom hipodromu

2023.05.27
11:51
2023.05.27
17:17
Forrás
Pannon RTV
Panon televizija će od 12:00 časova direktno vršiti prenos samog otvaranja događaja i kvalifikacione trke. Takođe na Panon televiziji u terminu od 18:10 časova možete pratiti u direktnom prenosu finalne trke.

Na ovogodišnjem Vojvođanskom galopu na hipodromu u Subotici će uzeti učešće 13 jahača i 6 malih jahača. Svečano otvaranje manifestacije će se održati u podne, a ujedno će započeti i takmičenje u kuvanju. Kvalifikacione trke počinju u 13 časova, a u 14 časova mali jahači zauzimaju svoje mesto u sedlu. Finale Vojvođanskog galopa će se održati u 18.30 časova. Prva tri mesta na 11. Vojvođanskom galopu, kao i predstavnik Subotice, kao grada domaćina, moći će da učestvuju na Nacionalnom galopu u Budimpešti.

Zainteresovani mogu da uživaju u vašaru rukotvorina, paradnom jahanju, kasačkim trkama i drugom šarolikom programu. Od 19 časova publiku će zabavljati umetnici Budimpeštanskog operetnog pozorišta.

Vojvođanski galop
Subotica

Najnovije

16:37, Frissítve: 17:46

Čije jaje je najtvrđe?

U Mokrinu je po 34. put održano Svetsko prvenstvo u tucanju farbanim jajima. Manifestacija se održava svake godine na dan pravoslavnog Vaskrsa, a učesnici dolaze ne samo iz Srbije, već i iz mnogih drugih delova sveta.
16:28

Hristos vaskrse!

Vaskrsenje Isusa Hrista je praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. U svim pravoslavnim hramovima služe se vaskršnje liturije. Patrijarh srpski Porfirije služio je ponoćnu liturgiju u Hramu Svetog Save.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.