Ugrás a tartalomra

Natprosečno toplo i poslednjeg dana u godini – u novogodišnjoj noći do osam stepeni

2023.12.31
11:35
2023.12.31
18:14
Forrás
Pannon RTV
Poslednjeg dana 2023. godine preovlađivaće sunčano vreme. Tokom popodneva će pritisak biti u padu, pa se tokom novogodišnje noći očekuje naoblačenje.

Jutarnja temperatura od -2 do 6, najviša dnevna od 12 do 16 stepeni. U najluđoj noći od nule do 8 stepeni.

Ujutru u južnim, jugozapadnim i jugoistočnim predelima slab mraz, a po kotlinama i rečnim dolinama magla.
Tokom dana pretežno sunčano uz malu ili umerenu oblačnost, suvo i toplo. Vetar slab i umeren južni i jugoistočni.
Jutarnja temperatura od -2 do 6, a najviša od 12 do 16 stepeni, u mestima sa dužim zadržavanjem magle hladnije oko 8 stepeni.

U novogodišnjoj noći suvo sa temperaturom od 0 na jugu Srbije do 8 stepeni u Beogradu, ali uz postepeno naoblačenje sa severa.

U ponedeljak, naoblačenje koje će ujutru i pre podne zahvatiti severne i zapadne, posle podne i uveče proširiće se i na ostale krajeve uslovljavajući mestimično slabu kišu.

Posle podne i uveče prestanak padavina i smanjenje oblačnosti u svim predelima, osim na jugu i istoku zemlje. Vetar slab i umeren u skretanju na severozapadni.

Najniža temperatura od 0 do 6, a najviša od 10 do 15 stepeni, u Timočkoj Krajini hladnije oko 7 stepeni.

vreme
Sunce
temperatura

Slične vesti

Najnovije

17:41

Deli: mi smo na strani mira

Izbori za Evropski parlament biće održani 9. juna, odnosno tačno za mesec dana. Glasanje ima veliki ulog, jer će rezultati tih izbora uticati na stanovništvo EU, ali i na živote Mađara u Vojvodini.

Najčitanije

Nastavljaju se ulaganja u Subotici

U proteklom periodu asfalt je dobilo više ulica, na Vodozahvatu 1 urađena je zamena filterskih ispuna, a rade i na proširenju vodovodne i kanalizacione mreže. SVM želi da ove poslove nastavi i nakon 2. juna.