Ugrás a tartalomra

Ponavljanje izbora za narodne poslanike, građani glasaju na osam biračkih mesta

2024.01.02
08:11
2024.04.17
14:34
Forrás
RTS
Na osam biračkih mesta u pet opština danas se ponavlja glasanje na parlamentarnim izborima. Više od pet hiljada građana može da iskoristi svoje glasačko pravo od sedam do 20 časova.

Građani danas glasaju na dva biračka mesta u Bačkom Petrovcu, tri u Beloj Palanci i na po jednom mestu u opštinama Beočin, Mionica i Petrovac na Mlavi.

Republička izborna komisija saopštila je ranije da će biti štampana 5.352 glasačka listića.

U subotu su ponovljeni izbori na više od 30 biračkih mesta za Skupštinu Srbije i tri za odbornike Skupštine grada Beograda. Izbori se ponavljaju na biračkim mestima na kojima nije bilo moguće utvrditi rezultate glasanja na izborima održanim 17. decembra, kao i na onim mestima na kojima su poništeni rezultati glasanja zbog uočenih izbornih nepravilnosti.

izbori 2023

Najnovije

17:44, Frissítve: 17:52

Smotra fijakera u Crepaji

Fijakerijada u Crepaji organizovana je po dvadeset osmi put. Iz čitave Srbije ljubitelji konjičkog sporta stigli su u Crepaju na Fijakerijadu i Međunarodnu smotru konja.
14:52, Frissítve: 16:25

Bezbedno na dva točka

Na centralnom trgu u Subotici danas je promovisana bezbedna vožnja biciklom, ali i popularisan biciklizam kao sport. U programu „Gledaj da te vide, vozi se biciklom“ učestvovali su i mališani iz osnovnih škola.

Najčitanije

Posećeni programi na Paliću

Više hiljada ljudi izašlo je i 2. maja na Palić, iako zbog oblačnog vremena nije bila gužva kao prethodnog dana kada se na obali jezera okupilo gotovo 40 hiljada posetilaca.