Ugrás a tartalomra

Veliki broj reklamacija, ali je više od polovine neosnovano

2024.02.05
13:13
Forrás
Pannon RTV
Na adresu Elektroprivrede Srbije je do sada stiglo 13 hiljada reklamacija na novembarske i decembarske račune. Više od polovine reklamacija je bilo neosnovano.

Većina reklamacija je rešena, a više od polovine reklamacija je bila neosnovana - rekla je ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović. Sve reklamacije će biti razmatrane u propisanom roku, a sam broj reklamacija nije značajno povećan u odnosu na isti period prethodne godine - izjavila je ministarka za Radio-televiziju Srbije. Ona je istakla da će problem sa očitavanjem utrošene električne energije biti rešen ugradnjom pametnih brojila. Prošle godine u Srbiji je ugrađeno sto hiljada takvih brojila. Ona dalje navodi da, i pored toga što u više slučajeva kasne komunalni računi za gas i struju, potrošači neće biti oštećeni.

reklamacija
Elektroprivreda Srbija
Dubravka Đedović Handanović

Slične vesti

Najnovije

17:41

Deli: mi smo na strani mira

Izbori za Evropski parlament biće održani 9. juna, odnosno tačno za mesec dana. Glasanje ima veliki ulog, jer će rezultati tih izbora uticati na stanovništvo EU, ali i na živote Mađara u Vojvodini.

Najčitanije

Nastavljaju se ulaganja u Subotici

U proteklom periodu asfalt je dobilo više ulica, na Vodozahvatu 1 urađena je zamena filterskih ispuna, a rade i na proširenju vodovodne i kanalizacione mreže. SVM želi da ove poslove nastavi i nakon 2. juna.