Ugrás a tartalomra

TSC izgubio od Crvene zvezde

2024.03.02
18:39
Forrás
Pannon RTV
U 23. kolu Superlige Srbije, branilac titule je poveo već u prvom poluvremenu u TSC Areni, nakon što je sudija pokazao na belu tačku posle konsultacija sa VAR sobom.

Kanga je realizovao udarac sa bele tačke. Nakon preokreta, igrači tima iz Bačke Topole su postali agresivniji u igri, što je rezultiralo postizanjem izjednačujućeg pogotka od strane Pantovića. Ali, gostujući crveno-beli su već nakon dva minuta došli do nove prednosti, pogotkom Bukarija. U drugom poluvremenu Zvezda je dobila još jednan jedanaesterac zbog prekršaja unutar 16-erca, a Hvang je bio siguran, pa su gosti slavili 3:1 u Bačkoj Topoli. Crvena zvezda je došla na vrh tabele sa 58 bodova, ispred Partizana koji je odigrao meč manje. Uprkos porazu, TSC suvereno zadržava treće mesto na tabeli.

TSC
Crvena zvezda

Slične vesti

Najnovije

17:41, Frissítve: 18:57

Deli: mi smo na strani mira

Izbori za Evropski parlament biće održani 9. juna, odnosno tačno za mesec dana. Glasanje ima veliki ulog, jer će rezultati tih izbora uticati na stanovništvo EU, ali i na živote Mađara u Vojvodini.

Najčitanije

Nastavljaju se ulaganja u Subotici

U proteklom periodu asfalt je dobilo više ulica, na Vodozahvatu 1 urađena je zamena filterskih ispuna, a rade i na proširenju vodovodne i kanalizacione mreže. SVM želi da ove poslove nastavi i nakon 2. juna.