Ugrás a tartalomra

Potraga se nastavlja i proširuje se i na naseljena mesta

2024.03.27
15:44
2024.03.27
19:29
Forrás
Pannon RTV
I dalje se traga za dvogodišnjom devojčicom koja je nestala juče popodne na području Bora. Kada je nestala na sebi je imala ljubičaste pantalone i maslinastozelenu jaknu.

Devojčica je prva osoba u Srbiji koja se traži pomoću sistema „Pronađi me”. U potragu je uključeno praktično čitavo stanovništvo zemlje.

Policija neprestano obilazi teren u potrazi za nestalom devojčicom. U potragu za malom Dankom Ilić uključili su se vatrogasci i pripadnici dobrovoljnih spasilačkih jedinica, kao i psi tragači, helikopteri, dronovi i termalne kamere. U potrazi, pod rukovodstvom policije, mogu učestvovati i dobrovoljci, koji idu od vrata do vrata ne bi li pronašli malu devojčicu. U potragu su se već uključili i rudari.

Potraga je proširena. Sada se već proveravaju i vozila koja prolaze na putevima koji vode ka selu Banjsko Polje, koje pripada Boru, ali isto važi i za one ljude iz tog područja za koje nadležni smatraju da mogu biti opasni. Pregledano je i nekoliko napuštenih kuća.

Igor Jurić, direktor Fondacije „Tijana Jurić”: „Važno je da svi oni koji su primili poruku, posebno oni koji žive u okolini Bora, budu aktivni i podele svaku informaciju sa policijom. U ovome trenutku svaka informacija može spasiti život. Zbog toga niko ne sme da okleva, čak i ako u nešto nije siguran, bolje je da informacije podeli sa policijom.”

Kako smo to već ranije objavili, Danka Ilić nestala je u utorak oko 13 časova i 45 minuta u borskom naselju Banjsko Polje. Majka devojčice je izjavila da je njeno dete nestalo onda kada je drugom detetu donosila vodu, i da se sve to dogodilo za nekoliko trenutaka. Danka ima smeđu kosu, smeđe oči i visoka je oko 85 cm. Kada je nestala, nosila je maslinastozelenu jaknu, ljubičaste pantalone i crne patike.

potraga
Proširuje
devojčica
nestala
Bor
Pronađi me
Danka Ilić
rudari
policija
vatrogasci
Igor Jurić
FondacijA „Tijana Jurić”

Slične vesti

Najnovije

15:02, Frissítve: 17:28

Nastavljaju se ulaganja u Subotici

U proteklom periodu asfalt je dobilo više ulica, na Vodozahvatu 1 urađena je zamena filterskih ispuna, a rade i na proširenju vodovodne i kanalizacione mreže. SVM želi da ove poslove nastavi i nakon 2. juna.
13:28, Frissítve: 17:22

Danas je Međunarodni dan Crvenog krsta

Pre 164 godine, 8. maja 1828. godine rođen je Anri Dinan, švajcarski pisac koji je 1860. godine počeo sa stvaranjem humanitarne organizacije Međunarodnog Crvenog krsta. Za datum osnivanja Crvenog krsta smatra se 1863. godina.
12:10, Frissítve: 16:11

Tlu nedostaju obilnije padavine

Visoke temperature koje su naglo došle i zadržale se, kao i nedovoljno padavina i dalje otežava rad ratara – kažu poljoprivrednici u okolini Sente. Trenutno moraju da se bore i protiv štetočina.
17:44, Frissítve: 17:52

Smotra fijakera u Crepaji

Fijakerijada u Crepaji organizovana je po dvadeset osmi put. Iz čitave Srbije ljubitelji konjičkog sporta stigli su u Crepaju na Fijakerijadu i Međunarodnu smotru konja.

Najčitanije

Nastavljaju se ulaganja u Subotici

U proteklom periodu asfalt je dobilo više ulica, na Vodozahvatu 1 urađena je zamena filterskih ispuna, a rade i na proširenju vodovodne i kanalizacione mreže. SVM želi da ove poslove nastavi i nakon 2. juna.